Join The Interim Tax Network

Ons netwerk is voor jou als interim tax manager en onze opdrachtgevers vernieuwend en daarnaast financieel én inhoudelijk interessant in de huidige interim (tax) markt. Aansluiten bij The Interim Tax Network als zelfstandige (interim) tax manager is aantrekkelijk vanwege:

  • Interessante, afwisselende en meer duurzame opdrachten;
  • Het uit handen geven van marketing- en acquisitie;
  • Het gebruikmaken van onze backoffice voor agendabeheer, administratie, fiscale databases en kennis, fiscale (junior) ondersteuning, een tijdelijke werkplek of vergaderruimte en andere faciliteiten;
  • Een sterk netwerk, zowel inhoudelijk als relationeel;
  • Op maat gemaakte permanente educatie (hard- en soft skills) en periodieke (fiscale) kennissessies;
  • De financieel uitermate interessante propositie.

The Interim Tax Network is altijd op zoek naar geschikte partners voor het netwerk. Dat kan zowel als je al actief bent als interim tax manager maar zeker ook als je vanuit een vaste baan wilt overstappen (vraag in dat geval naar onze complete handleiding hoe dat goed te regelen). Bij interesse kan je altijd contact met ons opnemen, we beantwoorden graag al jouw vragen en hebben een meer gedetailleerd memo met de belangrijkste vragen en antwoorden over je aansluiten bij ons netwerk.

De Voordelen

The Interim Tax Network richt zich op meer duurzame fiscale ondersteuning van onze opdrachtgevers voor een vaste dag in de week voor een periode vanaf een jaar. Je bouwt daarmee waardevolle kennis op over het bedrijf en de markt waardoor je beter kunt adviseren en je hebt voor een langere tijd een zeker inkomen tegen concurrerende tarieven.

Je kunt ervoor kiezen om meerdere dagdelen via The Interim Tax Network bij opdrachtgevers te werken en zo een divers en duurzaam klantenbestand op te bouwen of je houdt daarnaast korte eigen projecten. Onze opzet via The Interim Tax Network kan bijvoorbeeld een goede stap zijn om kennis te maken met een nieuwe markt, om kennis te maken met interim werk of het kan een goede invulling zijn als je parttime wilt werken.

The Interim Tax Network verricht alle marketingactiviteiten en regelt de acquisitieinspanningen om daarmee interessante flexibele opdrachten voor het netwerk te genereren. Je behoudt je zelfstandigheid als ondernemer en factureert volgens een overeenkomst van opdracht je verrichte werkzaamheden aan The Interim Tax Network.

We beschikken over een uitgebreide en groeiende backoffice ondersteuning. Je kunt via The Interim Tax Network gebruik maken van onze fiscale databases en literatuur, (fiscale) ondersteuning van junior medewerkers om eenvoudige vragen uit te zoeken of zaken voor te bereiden. Bovendien kunnen wij bijvoorbeeld de facturatie, agendabeheer, telefoon en een werkplek of bespreekkamer faciliteren.

The Interim Tax Network wil jou als interim professional een interessant netwerk bieden met inhoudelijk uitdagend werk, ervaren fiscalisten om inhoudelijk mee samen te werken, goede financiële randvoorwaarden en je ontzorgen als ondernemer.

Het Interim Tax Network biedt zijn partners permanente educatie op maat (hard en soft skills).

Het Interim Tax Network is altijd op zoek naar het toevoegen van goede partners aan zijn netwerk. Neem dan contact op met Marc Magrijn (+ 31 626562186) of Marc Oostenbroek (+ 31 683209914).

FLEXIBLE TAX SOLUTIONS & EXECUTIVES